Вие сте тук

Национален онлайн конкурс събира истории от детската площадка

Дата на публикуване: 
петък, 4 Ноември, 2016 - 16:10
Тема: 

Гражданската инициатива за безопасни детски площадки обявява национален онлайн конкурс за разказ "Истории от детската площадка". Конкурсът се провежда в две категории:

-          За деца автори до 17 години

-          За автори над 18 години

Внимание! Този конкурс е само за тези от вас, които имат смелостта да споделят смешни, мъдри, тъжни и трагикомични  истории с деца от 0 до 100 години, родители, катерушки, люлки и пързалки, и пясъчници!

Жури, съставено от екипа на групата и партньорите, ще избере победителите. Разказите им ще бъдат публикувани на онлайн платформата „Дневникът на мама и татко“. Регламентът на конкурса четете във ФБ групата и при партньорите ни - „Дневникът на мама и татко“, „София играе“, „Детето играе“, Асоциация „Родители“, Българският център за безопасен интернет , „Академия за родители“, „Първите седем“, „ПоПоТам“, Радио Family, Таратанци, Крафт бира „Айляк“, издателство „Сиела“ и издателство „Слънце“, Конна база „Ахил“.

Споделете вашите патила на детската площадка и спечелете награда! Наградите са осигурени от издателство „Сиела“, „Слънце“,  „Таратанци“, Крафт бира „Айляк“ и конна база Ахил.

Изпращайте вашите текстове с обем до 2 500 знака до 27 ноември 2016 г. по електронната поща на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com

За подробности - http://www.namama.bg/category/griji-i-bezopasnost/bezopasni-detski-ploshtadki/

FB  събитие - https://www.facebook.com/events/1635060373458223/?active_tab=discussion.

Проект "Столица Европа" се изпълнява с финансовата подкрепата на Столична община Програма Европа, 2016 г. от Фондация „Център за модернизиране на политики”

Цялата отговорност за съдържанието на тази страница се носи от Фондация „Център за модернизиране на политики” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че отразява официалното становище на Столична община.